Akarsz róla beszélni?

Agrárpszichológus

Agrárpszichológus

Családon belüli erőszak a mezőgazdaságban!

A kormány sikeresen legyőzte a magyarokat Brüsszelben!

2015. augusztus 11. - freudalfred

Itt van augusztus és Brüsszel végre elfogadta, az egyébként januárra, majd májusra, majd júliusra beharangozott, vidékfejlesztési programot. Sokat ígérgettek a srácok, de fátylat rá. Lényeg, hogy meg van, lehet tervezni.

Ami mellett viszont nem mehetünk el az két probléma!

Úgy reklámozni egy magyar vidékfejlesztési programot, hogy legyőztük a nagyüzemeket enyhén szólva is hazaárulás!

Az államtitkár, azért ment ki Brüsszelbe, hogy megmondja, Magyarországon ki ne kaphasson fejlesztési támogatást???  Komolyan úgy érezte ez a feladata??? Ezért kellett odamennie? Más országok politikusai legalább Brüsszelben az országuk érdekeit képviselik.  Az országért harcolnak.  Ez meg kimegy, hogy a honfitársai ellen harcoljon. Az isten szerelmére államtitkár úr vegye már tudomásul, hogy ezek a cégek is magyarok! Magyar tulajdonosok, magyar munkaerővel, Magyarországon, magyar terméket állítanak elő. Lehet, hogy nem az ő portékájukat találja a termelői piacokon, tekintve, hogy onnan is ki vannak tiltva, de a magyar élelmiszeripar magyar beszállítói ők. Persze, amíg a lengyelek vagy a szlovákok le nem nyomják őket. Így mondjuk nem lesz nehéz dolguk, ha még a kormány is ellenük harcol Brüsszelben.    Így aztán tényleg csak a Szimpla kertben fog magyar termékkel találkozni. Feldolgozottal még ott sem....

Az elmúlt 25 év jobboldali agrárpolitikusai sikeresen kitagadták a magyarságból  minden  vélt vagy valós ellenfelüket, felrúgva az agrárbékét, démonizálva a teljes mezőgazdasági társas gazdasági szektort. Előadták, hogy ez a haza érdeke. Oltári nagy faszság! Ez a fideszes családok gazdasági érdeke! Sikerült ezt szép nemzeti szín mögé rejteni. A társadalom meg beszopja. Elég egymás mellé tenni Csányit meg egy síró őstermelőt és Nemecsek Ernő népe már könnyek között akarja lángolni látni a magyar sertés telepeket. És egyébként, ahogy lenni szokott az igazán nagyok, mint a piszkos 12 megússzák, de a közepeseket szétverik és csődbe juttatják. A helyi funkcionáriusok, trafik tulajdonosok agrárkamarai tisztviselők cincálják szét őket. A hazáért. Na persze. A szomorú, hogy ez a jövőben sem lesz másként. Kis Miklós Zsolt megtanulta a leckét az öregektől. Simán eltanulta, hogy a magyar ugaron szimpátiát csak úgy szerezhet, ha jól belerúg a másikba. Egy másik magyarba…Nesze neked jövő nemzedék. Majd ők másképp csinálják. Lófaszt csinálják.

A másik probléma tulajdonképpen már szót sem érdemel. Nevezetesen az, hogy a vidékfejlesztési program részleteit sem ismerhette meg előre akárki. Bizonyos részeket csak a bennfentesek ismerhettek meg először. Erről itt tájékozódhat, aki még nem hányta el magát. Ezen azonban már tényleg nem lepődök meg. Ezt már megszoktam. Pár év és már az elsőn sem fogok. Államtitkár úr, az lesz az igazi győzelem….

 

kiamagyar.png

A bejegyzés trackback címe:

https://agrarpszichologus.blog.hu/api/trackback/id/tr307698628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jolka40 2015.08.12. 12:42:51

Nem hazaárulás, rosszabb. Ostobaság.

a fidesz csak lopni tud 2015.08.12. 14:51:30

@Jolka40:

Nincs rosszabb annál, mikor egy ostoba kap hatalmat.
Cégnél volt olyan, hogy középvezető bosszúból mert hülyét csináltunk belőle az idiotizmusa és hozzánemértése miatt, betartott pont annak a csoportnak, akinek a munkáján a cég léte múlt. Egyszerű agyával nem igazán fogta fel, hogy durván 150 ember munkahelye múlik a durcizásán.

Tudományos libsizmus 2015.08.12. 15:22:50

@a fidesz csak lopni tud:
Ha berág rád a főnök, mert olyan hülye vagy, mint a segg, az nem 150 ember munkahelyének , hanem a te munkahelyed veszélyeztetése, te idióta.
süti beállítások módosítása